Këtë foto të ‘Kemalit’ femrat nuk do donin ta shihnin kurrë!

Showbiz

Aktori Burak Özçivit ka arritur që me një rol në njërën nga telenovelat t’a rrëmbej një pëlqyeshmëri të madhe nga publiku, madje edhe nga ai shqiptar.

Fansat e Burakut i cili njihet si ‘Kemal’ shumica janë femra dhe i mundon fort një fakt, shkruan lajmi.

Ai është i martuar dhe shumë i dashuruar në gruan e tij e cila ka qenë gjithashtu në rolet më interesante të disa prej telenovelave turke.

Së fundmi është shfaqur shumë i lumtur pranë saj e po duket çdo herë e më i dashuruar imazh ky të cilin vajzat nuk do të donin ta shihnin kurrë.