Këtë pishinë e ka ëndërruar Andrra Destani

Showbiz

Janë çifti që reflekton dashuri dhe janë për të iu patur lakmi, për asnjë moment ata nuk shfaqën se në mes tyre ka probleme, gjithmonë të lumtur krahë njëri tjetrit, janë çift shembull.

Për Sinanin dhe Andrrën nuk kanë të ndalur netët romantike dhe po shijojnë pafundësisht martesën. Dhe si të mos jetë e lumtur një bashkëshorte si Andrra ku të gjithë këtë luks i ofron Sinani. Dhe nuk ka se si t’i humb këto momente e të mos i ndaj më të tjerët.

Pamjet i ofron qysh nga bashkëshorti, ushqimi e përfundon të pishina që si duket për Andrrën realizohet dhe nuk ka gjë më të bukur kur përjeton ëndrrën.  Urojmë që për çiftin mos të kenë të ndalur momentet e bukura si këto. /Kosovarja/