Uragani i skenës shqiptare rikthehet fuqishëm me projektin e ri (Video)

Showbiz

Këngëtarja e njohur shqiptare Ari Blue një emër shumë i përfolur në skenën muzikore ka sjellë projektin e shumë premtuar. Me tekst dhe muzikë nga Granit Gashi, Nurtel dhe Ghulo, ajo e ka publikuar klipin tek platforma e njohur ArkivaShqip. Ari Blue tashmë është konkurenca më e fuqishme e femrave të njohura të skenës shqiptare, ajo është nën menaxhim të IB Managment që drejtohet nga menaxheri Ilir Balija, derisa klipin e ka punuar tek XL Films.

Leave a Reply