Premierë: Vjen Alban Skenderaj me ‘Dikur’ (VIDEO)

Rajoni Showbiz

Vjen si premierë në kanalin youtube kënga më e re e Alban Skenderaj e titulluar ‘Dikur’.

Ashtu sikurse din vetëm Albani, edhe kjo këngë ka një tekst të fortë dhe shumë të ndjerë e gjithashtu edhe melodinë.

Ky projekt vjen pikërisht në prag të Shën Valentinit.

Leave a Reply