Hapi frigoriferin dhe gjeti një gjarpër brenda tij (Video)

TE NDRYSHME

Një vajzë e vogël u trondit kur hapi derën e frigoriferit për të marrë ujë dhe gjeti një kobra brenda tij.

Gjarpri ishte mbështjellë përreth një ene me qumësht brenda kutisë së ftohtë të frigoriferit.

Ndërkohë që operacioni për ta nxjerrë gjarprin që aty filloi, familjarët e vajzës vendosën që të filmonin incidentin.

Shikojeni videon e publikuar në Daily Mail:

Leave a Reply