MINISTRIA E EKONOMISË NDAN SUBVENCIONE PËR ENERGJETIKË

Ekonomi

Ministria e Ekonomisë edhe këtë vit vazhdon me subvencione për përmirësimin e efikasitetit energjetik. Në vitin 2017 kjo ministri do të subvencionoj nga 500 euro familjet të cilat do të ndryshojnë dritaret e vjetra me dritare PVC ose alumin, dhe me nga 300 euro familjet të cilat do të blejnë dhe instalojnë kolektorë diellor për amvisëri. Ministri i Ekonomisë Driton Kuçi u ka bërë thirrje dhe i nxit të gjithë të cilët pas 31 janarit kanë blerë dhe kanë instaluar PVC dhe dritare nga alumini ose kolektorë diellorë të parashtrojnë kërkesë për kompensim të pjesës nga mjetet e investuara.

Leave a Reply