Keni Harruar Mega Hitin ‘5’ Të Bleros Ft Shkurte Gashit? Degjojeni COVERI-N Që Do Ju Le Pa Fjal (Foto/Video)

Showbiz

Shumë i ri në moshë por jo i ri në industrin muzikore Shqipëtare. Besim Tafolli është djaloshi Kosovarë që jeto dhe puno në Gjermani. Vokali ti i ngrohët të be për vete sapo të ndëgjosh. Ai ne kanalin muzikor YouTube ka lansuar shumë covera dhe pran tyre ka grumbullar një numër të madhë klikimesh. . Shume simpatk dhe i Talentur Besim Tafolli nga shume fansa po cilsohet si fenomeni i ri ne industrin muzikore shqipetare. Per më shumë ndiqeni Coverin e këngës më të komentuar shqiptarë.

Leave a Reply