Mentor Mushkolaj i kushton këngë Luan Haradinajt (Video)

Showbiz

Këngëtari i njohur Mentor Mushkolaj ka realizuar një projekt të ri muzikorë, duke i kushtuar kështu një këngë trimit legjendar dhe dëshmorit të kombit Luan Haradinaj. Kënga ka motive patriotike në të cilën është përshkruar trimëria e Luanit ndërsa e sjellë në vepër nga Mentor Mushkolaj.

Leave a Reply