Janë dy kunata, por a flasin me njëra tjetrën (Foto)

Showbiz

Janë dy kunata, por a flasin me njëra tjetrën (Foto)

Ato njiheshin që në fëmijëri. Teuta ishte përherë e njohur, sepse ishte pjesë e ekranit që kur ishte e vogël. Edhe Jehona u aktivizua në moshë të re në aktivitete publike
Dy bukuroshet nga Prishtina, jeta i lidhi edhe më ngushtë, i bëri familje, pasi Jehona krijoi lidhje me Agronin, vëllain e Teutës, me të cilin edhe u martua.

Martesa e Jehona Sopit me reperin Agron Selimi mbaroj dhe bashkë me të edhe çdo kontakt mes mikeve dhe kunatave, Teuta Selimi e Jehona Sopi, shkruan “Kosovarja”.

Sot, janë thjesht kolege.

 

 

Leave a Reply