Dimitrievski: Profesionalistët shpëtuan jetë (VIDEO)

Lajme Vendi

Deputeti i LSDM-së, Maksim Dimitrievski pasi dëshmoi në prokurori si i dëmtuar nga dita e “enjte e përgjakshme”, ai tha se ajo që ndodhi në Kuvend nuk duhet të kuptohet si një sulm personal të deputetëve, por si një goditje ndaj demokracisë, përcjell TetovaSot.

Ai tha se ajo që ndodhi është e papranueshme dhe se individët nuk mund të marrin drejtësinë në duart e tyre. Sipas tij nuk duhet të flasim për patriotët dhe tradhtarët, por shteti duhet të shkojë përpara.

Falë profesionistëve u shpëtuan jetë, ku është shmangur nga ndonjë incident më i madh. Ka pasur përpjekje për vrasje klasike me tentativë. Ne ua lëmë profesionalistëve për ta çuar drejtësinë deri në fund, tha Dimitrievski.

Leave a Reply