E pabesueshme ajo çka duron kjo grua nga burri i saj (VIDEO)

Bota

Ky çift indian me të vërtetë janë shumë ndryshe nga të tjerët dhe kanë lindur për njërin tjetrin. Në videon më poshtë mund të shihni se çfarë sfida të rrezikshme praktikojnë çifti Bharhamharamba Budati and Balashankar Budati së bashku. Në fakt, ajo çka duron kjo grua është shumë e vështirë për t’u besuar! Njerëzit janë magjepsur, dhe trishtuar në të njëjtën kohë nga ajo që kanë parë! Goditjet e burrit me mjete të ndryshme në trupin e gruas në shikimin e njerëzve përreth është degjeneruese e për disa normale, si për fëmijët e tyre, për të cilët ajo që babai i tyre e praktikon mbi trupin e nënës së tyre është krenari, transmeton Gazeta Metro. Burri që shihet në video thotë se arsyeja pse e bën këtë është për t’u treguar njerëzve se sa duron gruaja e tij dhe se këtu nuk ka asgjë të rrezikshme.

Leave a Reply