Skenari i Ibër Dearit fitues në International Screenwriting Competition në New York

Kulturë

Kjo garë e cila organizohet nga Nil Production dhe Albanian Film Week, ka përzgjedhur edhe 14-të skenarë të tjerë fitues në kategori të metrazhit të gjatë, të shkurtër dhe atij dokumentar, shkruan KultPlus.
Skenari ‘Dog Man Dog’, i Ibër Dearit është përzgjedhur fitues në Garën Ndërkombëtare të Skenarëve në New York, shkruan KultPlus. Kjo garë e cila organizohet nga Nil Production dhe Albanian Film Week, ka përzgjedhur edhe 14-të skenar të tjer fitues në kategori të metrazhit të gjatë, të shkurtër dhe atij dokumentar.
‘Dog Man Dog’, është film i metrazhit të shkurtër që flet për një personazh që është i lidhur me qenin e tij. Humbja e qenit e detyron atë njeri deri në hakmarrje misterioze që askush nuk mund ta zbuloj.
Më poshtë ju sjellim listën e plotë të fituesve:
Feature film:
– Louis Hatson Gangster Jack
– Adis Bakrac Everyone Has Moved
– Vin Cassel Earth Aged
-David Trueda Unexpected Visitor
– Kastriot Caka Lazarat’s Paradise
Short film:
-Abel Winter Best Friend
– Melanie Laurent It’s Rudolf’s Birthday
– Glen Acosta Life Ëithout You
– Kale Marcel Dirty Tricks
-Ibrahim Deari Dog Man Dog
Documentary:
– Rita Ramadani Difficult Journey
-Bastien Dupon The Land Priceless
– Elizabeth De Felita Behind Any Realities
– Luli Kurti Never S Never
-Dennis Delmar BB Generations / KultPlus.com

Leave a Reply