Xhaxhai vret nipin, më pas edhe veten (VIDEO)

Kronika e zezë

Një vrasje dhe një vetëvrasje ka tronditur sot qytetin e Gjilanit.

Xhaxhai 54 vjeçar e vrau nipin e tij 30 vjeçar e më pas edhe veten, njofton Klan Kosova.

Motivi ende nuk dihet, mirëpo mësohet se vitet e fundit, që kur e ndan biznesin ata nuk komunikonin në mes vete.

Kronikë nga Mejreme Gashi.

Leave a Reply