Golden Eagle, brendi më i shitur ne Ballkan, është nisur për në Jemen

Ekonomi

Kompania Frutex sot ka nisur kontingjentin e parë për Jemen dhe ky është vendi i katërt pas Maurituanisë, Irakut dhe Jordanisë, që vetëm gjate këtij viti, pija energjike Golden Eagle dhe lëngjet Relax gjejnë treg te ri.

Objektivi i Kompanisë Frutex është rritja e eksportit dhe nisja e kontingjentit të parë me Golden Eagle dhe Relax, për në shtetin e Jemenin rrit në 27 numrin e shteteve, ku kjo kompani është prezent në tregun ndërkombëtar.

Frutex është një storje suksesi dhe model për kompanitë tjera në Kosovë që falë kualitetit jo vetëm qe mund të jesh lider ne tregun vendor, por edhe me një prezencë te fuqishme në tregun ndërkombëtar

Frutex me produkte e saj është prezent në 27 vende dhe atë në Europë, Azi e Afrikë.

Leave a Reply