A i vodhi Pippa Middleton fustanin e nusërisë Elia Zaharias…? Ja detajet (Foto)

TE NDRYSHME

Motra e Dukeshës së britanisë Pippa Middleton u martua sot me sipërmarrësin James Mattheës.

Nga ceremonia martesore u vu re një detai që e bashkonte me princeshën e Shqipërisë, Elia Zaharia. Pikërisht fustani i nusërisë është thuajse identik mes të dyjave. Princ Leka dhe Elia realizuan ceremoninë e tyre martesore në tetor të vitit që lamë pas.

Fustani i tyre kishte të njëjtat detaje, dantellë e qëndisura rreth qafës deri në fund të këmbëve janë detaji kryesor që ra në sy. Mes tyre kishte ndryshime por me një sy të lirë duket sikur ato janë idenike të njëra tjetrës. / Gazeta Express/

Leave a Reply