Bekim Qoku i Lr-Pdsh-së selam Bdi edhe juve ju vije rendi si VMRO-së

Opinion

Në një postim në Fb anëtari i kryesisë qëndrore Bekim Qoku në një reagim në Fb thumbon Bdi-në!!!

Ja edhe reagimi i tijë i plotë:

“Shqiptarët e Maqedonisë kësaj radhe për pikësynim kryesor kishin që të heqin qafe bartësin kryesor të të keqes më të madhe në vend që janë hordhitë e Gruevskit dhe Mijallkovit.
Targeti i radhës patjetër që do jenë bashkëpunëtorët e tyre, vasalët e tyre politikë që ushqyen dhe mbajtën gjallë këtë ligësi.
Pa mëshirë, pa amnesti!”

Leave a Reply