Si të kombinoni pantallonat deri tek kyçi, fotogaleri modelet më të bukura për këtë sezon

TE NDRYSHME

Jeni në kërkim të një palë pantallonave të freskëta verore? Modelet e gjëra me materiale të freskëta e deri tek kyçi janë ideale për këtë stinë.
Ideale për çdo rast apo kohë të ditës, këto pantallona vijnë në versione të ndryshme për të kënaqur çdo shije. Materialet e pambukut apo linos janë perfekte për pjesësn e parë të ditës, kur temperaturat janë edhe më të larta, ndërkohë pantallonat e qëndisuram apo me dizajne tropikale a printe gjeometrike fare mië mund të vishen në një mbrëmje apo dhe në punë. Burimi: Tustyle

poantalo

 

pantalonier

Leave a Reply