Si të visheni në një kokteil pranveror, tendencat më IN të momentit/Fotogaleri

TE NDRYSHME

Pas një dimri të gjatë dhe të ftohtë, i cili në fillimet e janarit ju izoloi pothuajse të gjithëve në shtëpi, është koha të shijoni ”shpërthimet” e pranverës. Dhe kur flasim për shpërthime, nuk mund të mos përmendim boom-in e  ftesave që keni marrë këto kohë për të marrë pjesë në ceremoni të ndryshme. Pranvera është periudha ku lulëzojnë fejesat, martesat, pagëzimet e fëmijëve, ceremonitë e diplomimit dhe kokteilet. Duke u ndalur tek kjo e fundit, duhet të themi që kokteili (ceremonia dhe jo pija) është kthyer në një prej ceremonive më të dashura për shumë njerëz. Një ceremoni sa intime dhe publike, që mbledh pranë njerëz të dashur. Në përgjithësi, në shumë kokteile ka një dress code, kod veshjeje me një temë të përcaktuar, por në prnaverë lejohen gjithçka. Në fotot e mëposhtme do të gjeni veshjet më të bukura që mund të përdorni në këtë lloj ceremonie, fustane të  punuara në material tyli, jeshilja pranverore, jumpsuit elegant, sandale dhe aksesorë me shkëlqim.  Duke ndjekur këto këshilla do të jeni patjetër në qendër të vëmendjes.

 

50

 

51

 

52

 

58

 

 

 

54

 

55

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply