Kjo është familja e vërtetë e “Yusufit”

Aktori më i ri i serialit Vogëlushi “Yusuf” te seriali shumë i shikuar “Më fal” ka një rol të rëndësishëm, si fëmijë i ëmbël, por edhe pjesë e sfidave të serialit që shpesh dinë të jenë edhe të rrëzikshme. Emri i vërtetë i “Yusufit” është Ruzgar Sahin dhe tani është katër vjeçar. Vogëlushi ka rolin […]

Lexoni më shumë