LG punon në dy variante

Varianti Pro do të kushtojë rreth 700 dollarë
Më herët gjatë këtij viti, LG zyrtarisht prezantoi telefonin e tij më të ri premium – G6, i cili shumë shpejt doli në shitje.

Telefoni ka dizajn impresionues, por nuk mund të lavdërohet me specifikat, të cilat janë në rangun e modelit më të ri premium.

Kjo shumë shpejt mund të ndryshojë, pasi ka raportime se kompania jugkoreane është e gatshme për dy modele të reja G6 – LG G6 Plus dhe G6 Pro. Fillimisht, modelet e reja do të jenë të pranishme në Korenë Jugore.

G6 Plus ka 128GB memorie të brendshme, mbushje pa tela dhe kushton rreth 900 dollarë. Varianti Pro do të ketë më pak hapësirë të memories dhe do të kushtojë rreth 700 dollarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.