Këngëtari i njohur publikon projektin e tij të fundit (Video)

Është nga Gjilani por që shtatë vite jeton në Gjermani derisa me muzikë meret që në moshë të re kurse intenziteti i tij në karierë ka nisur që pas luftës pasiqë nga viti 2000 vazhdon karierën si këngëtarë profesionist. Kudret Rustemi ka vendosur që të rikthehet me një klip të ri të cilin e ka titulluar ‘Ama zemrën’ me muzikë dhe orkestrim të Ardian Kastratit derisa teksti i është besuar Kreshnik Avdiut ndërsa klipi i realizuar nga BUG Production derisa klipi i tij është publikuar në platformën më të madhe shqiptare në youtube, ArkivaShqip.

Leave a Reply

Your email address will not be published.