15 vite karierë, 35 vite sfidë të jetës së Armend Ramadanit

Stilisti dhe make up artisti i njohur në trevat shqiptare dhe i pari i cili ka thyer shumë bariera e që ka sjellë në opinion vetëm të bukurën Armend Ramadani më 17 shtator (e diel) feston 15 vjetorin e karierës së tij. Krahas 15 viteve karierë, Armendi bën edhe 35 vite sfidë të jetës së tij gjithnjë duke kaluar dhe sakrifikuar të gjitha vetë duke i’a dalë mbanë me shumë sukses.

Detajet e ftesës mund t’i gjeni në vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published.