Hangar18 mori çmimin EISA Best Buy Smartphone për Smartphonin NOA H10le

Koprivnica, 2 shtator 2017 – Dje, gjatë panairit IFA të mbajtur në Berlin, Hangar18 u nderua me çmimin EISA Best Buy Smartphone 2017 -2018 në mbrëmjen gala e cila zuri vend në Hotel Kempinski Bristol. Çmimin e pranoi vet themeluesi dhe pronari i Hangar18, Mario Kralj.

IFA është një panair ndërkombëtar elektronik që mbahet në Berlin nga viti 1924. Në këtë panair prodhuesit më të mëdhenj të smartfonëve paraqesin laptopët e tyre, tableta, televizorë dhe pajisje të tjera që përdorim në jetën tonë të përditshme.

 

Në konkurrencë me prodhues të tjerë të smartfonëve si Samsung, Huawei, Sony, Honor dhe LG, firma kroate e vendosur në qytetin e Koprivnicës ka marrë një çmim prestigjioz EISA Best Buy Smartphone 2017 – 2018 për smartfonin NOA H10le. Ky smartfon ofron vlerën më të mirë për para në aspektin e çmimeve, dizajnit, komponentëve, performancës dhe funksionalitetit.

 

Anëtarët e grupit EISA “Devices Mobile” janë përfaqësues të revistave të njohura të teknologjisë nga 11 vende evropiane: Danimarka, Italia, Holanda, Bullgaria, Suedia, Greqia, Republika Çeke, Sllovakia, Spanja, Serbia dhe Kroacia. Votat e tyre ishin vendimtare për të përcaktuar se kush do të jetë laureati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çmimi më i mirë i smartfonëve i’u dha Samsung S8 \ S8 +, Huawei P10 i’u dha çmimi më i mirë i kamerës, ndërsa Honor 8 Pro i’u dha çmimi “smartfoni i konsumatorit”.

 

Të marrësh një çmim nga EISA e cila për më shumë se 30 vjet  i ka prodhuar pajisjet më të mira të teknologjisë do të thotë shumë për ne. Modeli ynë NOA H10le mori çmimin Best Buy Smartphone, që do të thotë për paratë e dhëna do merrni vlerën e duhur. Ne presim shumë nga ky çmim duke filluar me hapjen e tregjeve të reja, përmirësimin e shitjeve dhe vendosjen e kanaleve të reja të shitjeve. EISA ka konfirmuar se jemi në rrugën e duhur, na kanë dhënë besim, motivim dhe elan shtesë për krijimin e kompanive edhe më të mëdha “- Thotë Mario Kralj, themelues dhe pronar i Hangar18.

 

NOA punon vazhdimisht në zhvillimin e produkteve të reja, kështu që edhe tani pajisjet e reja po përgatiten për vjeshtë dhe fillimin e vitit të ardhshëm. Në panairin IFA në Berlin, u prezantuan modelet N5, N8 dhe N8 Pro. Modelet N8 dhe N8 Pro do të kenë një ekran në një raport 18: 9 që mbulon pothuajse tërë sipërfaqen e pajisjes.

 

NOA dëshiron të jetë lider në segmentin B të tregut të smartfonëve, jo vetëm përmes dizajnit, karakteristikave dhe funksionalitetit të vetë pajisjeve, por edhe nga vlera e shtuar e konsumatorit.

“Ne kemi zhvilluar Premium Care – NOA Element, 2 vite garanci për të gjitha modelet në serinë tonë Element. Kjo garanci mbulon çdo gjë, nga thyerjet, rëniet, dëmtimet e shkaktuara nga lëngjet, vjedhjet së bashku me të gjitha dëmtimet tjera që mund të imagjinoni. Seria N e cila tashmë është shpallur, përbëhet nga pajisje me një ekran raporti i të cilit është 18:9 dhe përmban 4 kamera. Ekipi ynë aktualisht është duke punuar në softuer sepse ne duam ti mundësojmë përdoruesit të pajisjeve tona  një bollëk me karakteristika të reja si stabilizim të videos dhe zërin DTS. Ne gjithashtu jemi duke zhvilluar një ndërfaqe për përdoruesin e NOA që do jetë interesant, funksional por edhe modest për përdoruesin e fundit. Me këtë, NOA po vendos tendenca të reja në segmentin B në marketin e smartfonëve”- Mario Kralj.

 

118 Comments on “Hangar18 mori çmimin EISA Best Buy Smartphone për Smartphonin NOA H10le”

 1. Hi. I have checked your fjalaonline.info and i see you’ve got some duplicate content so probably it is the reason that you don’t rank hi in google. But you can fix this issue fast. There is a tool that creates articles like human, just search in google: miftolo’s tools

 2. Знаете ли вы?
  Канадский солдат в одиночку освободил от немцев нидерландский город.
  Предок вождя революции участвовал в управлении долгами Российской империи.
  Биограф русского художника романтизировала историю его французской прародительницы вслед за Герценом.
  Член Зала хоккейной славы готов был играть где угодно, лишь бы не переходить в тренеры.
  Каждая шестая яркая галактика во Вселенной очень сильно испускает газы.

  http://www.arbeca.net/

 3. Pingback: ISBN Plus
 4. Trusted online drugstore reviews Volume Droning of Toxins Medications (ACOG) has had its absorption on the pancreas of gestational hypertension and ed pills online as well as basal insulin in rigid elevations; the two biologic therapies were excluded inexpensive cialis online canadian pharmaceutics the Dilatation sympathetic of Lupus Nephritis. generic viagra india buy viagra online cheap

Leave a Reply

Your email address will not be published.