Blerim Sejdiu i fut hundët edhe në Ministrinë e Drejtësisë. “Do ta kthejë zyrën e vendit në Sallarevë” (Video)

Kandidati i Lëvizjes BESA, Blerim Sejdiu nuk e di ende se çfarë kopetencash ka kryetari i komunës së Zhelinës. Ai ditë më parë në fshatin Sallarevë ju premtoi për hapjen e zyrë së vendit që është në kuadër të Ministrisë së Drejtësisë. “Sallarevës duhet ti kthehet zyra e vendit dhe do ti kthehet” është shprehur Sejdiu para banorëve të Sallarevës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.