Kusari Lila: Sporti do mbetet në fokus të qeverisjes time

Sporti është dhe mbetet fokusi i qeverisjes time. Vetëm mandatin e kaluar kemi investuar në ndërtimin e 14 terreneve sportive në shkolla dhe lagje të komunës së Gjakovës dhe kemi shpërndarë 320,000 Euro subvencione për klubet sportive.

Të përkushtuar të vazhdojmë me ngritje të sportit dhe nxjerrjen e kampionëve jo vetëm në nivelin vendor por edhe ndërkombëtar. Sot në ndeshjen e KF “Dushkaja” dhe KF “Besa” Deçan.

#AlternativaPërGjakovën30
#VulosimSuksesinNëGjakovë
#Plus4
#MimozaKusariLila

https://www.facebook.com/mimozakusari/posts/10154669323880916

Leave a Reply

Your email address will not be published.