Tara sikur ta kishte nënë Afronën, nuk do ta besoni çka kanë të përbashkët

Raporti mes Tarës dhe Afronës është një kureshtje e madhe për shumë nga fansat e Bleros. Jeta private e shumë këngëtarëve është në qendër të vëmendjes, e çuditshme por për Bleron kjo kureshtje është e dyfishuar.

Afrona dhe Tara shoesh edhe kalojnë një kohë të mirë së bashku. Blero është ai që i bashkon dy femrat më të dashura në jetën e tij.

E çuditshme po a e dini sa ngjajnë Afrona dhe Tara?

Kjo fotografi tregon që ngjyra e syve të tyre është thuajse identike. Sikur të ishin nënë e bijë.