5 arsye të forta që kurrë më nuk duhet ta mbani celularin në shtrat

Një studim i kohëve të fundit ka zbuluar se 63 për qind e përdoruesve të telefonave në mes të moshës 18 dhe 29 vjeç aktualisht flenë me telefonat ose tabletët e tyre. Po, dhe gjithashtu duhet të dini që ekspertët kanë zbuluar se privimi ynë kronik i gjumit është i lidhur me këto pajisje duke u lejuar në hapësirën tonë të gjumit. Ja arsyet:
Zvogëloni “shanset” për të luajtur lojëra ose të bisedoni me miqtë tuaj
Lexoni një libër të ri në vend të kësaj.
Ju do t’i kushtoni më shumë vëmendje të dashurit tuaj.
Ju do të reduktoni ekspozimin tuaj ndaj rrezatimit.
Ju do të relaksoheni pa njoftimet e telefonit.

Burimi: healthylifetricks