Policia Zvicerane po i arreston të gjitha dadot që janë tuj kshyr fmija nëpër familjet Shqiptare (Lexo Shperndaje)

Sipas informatave policia civile zvierane ka fillu një akcion për arrestimin e të gjitha dadove nga Balkani.

Një motër shqiptare nga Baseli i Zvicërs kishte një dado nga Maqedonia për tu kujdesur për fëmijët e saj por ajo u denua dhe 10 Familje tjera të cilat kishin Dado në Banesat e tyre transmeton shqipnews.info..

Sipas saj Policia civile ka fillu kontrolla nëpër banesa, në Basel, Lucern, Bern dhe Zürich.