Të dashuruara pas aktorëve turq, këto janë femrat që iu kanë rrëmbyer zemrën

Përveç se të talentuar ata kanë rrëmbyer zemrat e shumë vajzave më bukurinë e tyre.

Bukuria e këtyre aktorëve turq kanë kapërcyer kufijtë e Turqisë duke tërhequr vëmendjen dhe të mediave botërore, Kivanc Tatlitug është konsideruar si Brad Pitt i Turqisë, ndërsa Burak Deniz me Zayn Malik.

Megjithatë shkrimi i sotëm mund të thyej shumë zemra pasi do tiu tregojmë të dashurat e aktorëve që janë të njohur dhe për publikun shqiptarë.