Një histori prekëse …

Humanizmi nuk matet me pasuri por me mirësi. Në këtë video prekëse paraqitet historia e një djaloshi i cili vjedh disa barëra për të shëruar prindërin e tij dhe kapet nga pronarja e farmacisë maltretohet , por fqinji përballë me një plak me një restorant të vogël i dhimbset djaloshi dhe me ato mundësit e tija të vogla që i ka i paguan barërat e djaloshit te vogēl.
Por mirësia nuk mbetet me aq pasi pas një kohe shumë të gjatë pronarit të restorantit i kthehet ajo mirësi në mënyrën më të mirë.
Për më shumë rreth kësaj historie shikoni videon më poshtë…