Rrëfimi i fundit, ja çfarë mendonte për jetën e saj dhe për vetën Adelaida Xhamani

Vdekja e saj e parakohshme ka tronditur mbarë opinionin shqiptar. Ish banorja më e diskutuar dhe më e famshme e “Big Brother Albania” u largua në moshë fare të re nga jeta, shkruan “Kosovarja”.

Adelida që tregojë historinë e saj të pa besueshme në “Big Brother Albania” dhe guximin për ta sfiduar mentalitetin e vendit prej nga vinte.

Pikërisht në kohën kur ëndrrat e saj po realizoheshin një nga një, Adeliada iku nga kjo botë, duke i lënë shumë ëndrra në mes, shumë njerëz të pikëlluar thellësisht, shkruan “Kosovarja”.

Mes miqsh shpesh kishte thënë se jeta e saj po bëhej e mundimshme, sfiduese, por megjithatë për vetën mendonte se ishte e mrekullueshme. Këtë e kishte të shkruar edhe në një nga bluzat e saj favorite.