Nihani shkaktare e krizës së martesës së Kemalit?

Mediet turke janë bombarduar me lajme për Kemalin dhe Nihanin nga seriali Kara Sevda, shkruan Sovrani.info

Së fundmi temë diskutimi është bërë një lidhje sekrete e Kemali dhe Nihani një vit më parë. Ani pse ata të dy në publik paraqiteshin si kolegë, tashmë kanë nisur të qarkullojnë fotografi të shkrepura një vit më parë dhe ku shihen Kemali me Nihanin duke u takuar fshehurazi.

Po pse vallë?

Në fakt thuhet se ata të dy kanë pasur një flirt së bashku por që kanë vendosur që të mos e vazhdojnë më tej dhe duke mbetur thjesht miq. Këtë informacion nuk kanë dashur ta ndajnë më të tjerët sepse kishin startuar tashmë serialin “Kara Sevda”.

Ku i dihet, mund t’i shohim sërish bashkë/Sovrani.info