E zë gjumi në emision…Do të qeshni me lot me atë çfarë bën prezantuesi…

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur gjatë transmetimit të emisionit italian “Avanti un altro” të prezantuar nga Paolo Bonolis.

Kur ishte duke i bërë një pyetje te ftuarës, atij i kanë bërë me shenjë për një grua të cilën e kishte kapur gjumi.
Ai nuk e humbi këtë rast por menjëherë filloi të tallej me të dhe publiku ja plas të qeshurës.

Shikoni videon më poshtë për më tepër.

http://www.dailymotion.com/video/x6crath