Rennes i ndodh diçka e pakëndshme derisa Roberti po xhironte video(VIDEO)

Pushimet ende nuk kanë përfunduar për çiftin e këndshëm Robert Nora,ata tashme po i shijojne pushimet me vajzen e tyre Renne.

Ata ka ditë janë duke pushuar në një vend malor, e nga atje sjellin pamje të bukura, duke shijuar momentet dhe duke shfrytëzuar dhe qendrën e skijimit. Nora ditë më parë tregoj nëpërmjet pamjeve nuk ishte vetëm me familjen e ngushtë me Roberitn dhe Rennen por i shoqëronin edhe nëna dhe vëllai. Nuk ka diskutim se këto janë kohë të bukura për ta dhe familjen pasi që janë larguar paksa nga përditshmëria dhe obligimet rreth muzikës.

Roberti primare ka vajzën ku shihet shpesh merret me të, edhe në këtë video ajo shihet tejet e lumtur në shoqëri të babit, e deri sa Roberti i bën video asaj i ndodh diçka jo shumë e këndshme me lodrën prej pelushi, i futën qimet në gojë, e për një çast ajo harron lodrën e hedh duke tentuar t’i heq ato nga goja. Rennë çdo ditë vjen duke u bërë shumë e këndshme.