Me fustan të zi , reja e Shkurtës më e bukura nuse

Shkurte Fejza ka të njëjtin intensitet të komentimit në shtypin rozë sikurse kolegia e saj Shyhretja, por reja nuk po i komentohet aq sa Learta.

Ende nuk ka hyrë në familjen e Shkurtës, po ajo shihet shpesh me djalin dhe vajzat e saj.

E në festat familjare ajo gjithmonë është prezente, edhe atë në formën më të bukur.

Me një fustan të zi e të ngushtë ajo tregon sa e bukur është dhe sa me fat është djali i Shkurtës që ka në krah një femër të tillë.