Xhansu kapet duke u puthur në mes të restorantit

Leyla Tanlar në moshë shumë të re filloi karrierën dhe bashkë me të edhe jeta private u bë temë e medieve të mëdha turke.

Si e famshme edhe në rrugë fotografohet nga qytetarët e thjeshtë, foto të cilat vërshojnë në rrjetet sociale dhe medie, përcjell ORAinfo.

U raportua shumë herë për lidhjen e saj me një mashkull që nuk e bëri publik vetë asnjëherë.

Në mes të restorantit, Leyla dhe një mashkull që nuk dihet çka është për aktoren janë kapur në një pozicion jo të mirë për syrin e publikut.