Shkurte Fejza i mbledh të gjithë fëmijët afër vetes, ja përse

Shkurte Fejza sukses më të madh të jetës e ka familjen e saj. Nënë dhe bashkëshorte e përkushtuar pavarësisht profesionit dinamik që ushtron, ajo ka qenë model i një gruaje të suksesshme,shkruan Gazeta N’Hap.

Nuk nguron aspak të tregojë harmoninë që mbizotëron në familjen e saj, dhe në rrjetet sociale, familja është ajo që mbizotëron postimet e saj, përcjell Hajgare Shqip.

Së fundi ajo ka postuar një foto të ëmbël ku shihen të gjithë bashkë. Shkurta i ka mbledhur të gjithë fëmijët dhe burrin e saj për të memorizuar momente të tilla sa më shumë./Gazeta N’Hap/