Meda e Lulja si dy fëmijë, kështu luajnë me topa bore

Meda dhe Lulja janë çifti që gjithmonë paraqiten të lumtur në publik.

Ata pavarësisht profesionit të Medës që e detyron që shpesh të mungojë në shtëpi, janë së bashku kohën më të madhe.

Meda dhe Lulja shfrytëzojnë çdo sezonë të vitit në maksimum, herë në pushime luksoze e herë në shtëpinë e tyre.

Këtë herë ata kanë vendosur që energjinë e tyre ta shkarkojnë në oborrin e tyre me borë.

Si dy fëmijë të entuzasmuar kur shohin borën, ata kanë vendosur të harrojnë stresin e punës dhe kanë dalë jashtë për një lojë me topa bore.