Ja çka po ndodh mes Tunës e Nora Istrefit?

Dikur shoqe, e sot kunata. Dikur shiheshin bashkë, e tash jo. Pse? Kësaj pyetje nuk po mund ti jep askush një përgjigje të saktë, pasi kryesisht qarkullojnë thashetheme.

Këngëtaret një herë e një kohë argëtoheshin bashkë diskotekave, por që kur Tuna u lidh me kunatin e Nores, diçka u krisë në marrëdhënien e tyre. U tha se janë afruar pak këtë kohë, po burime të afërta me dy këngëtaret që tashmë janë edhe kunata, e thonë të kundërtën, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, pavarësisht raportit të bashkëshorteve të tyre, vëllezërit Berisha kanë marrëdhënia krejt normale dhe të zakonshme mes vete.