Djali anulon takimin me të, por fotografitë që i dërgon ajo e luajnë mendsh

Reagimi i një vajze të re pasi një djalë e anuloi takimin me të, është duke thyer rrjetin së fundmi dhe ka arritur në mijëra shpërndarje e komentime.

Pasi djali i shkruan vajzës se nuk mund të shkojë në takimin me të, ndodh “e papritura”.

Ajo i dërgon një seri fotografish, të vetes së saj, duke i treguar se për të: shtriu flokët, vuri kremra dhe mbi të gjitha u depilua.

Menjëherë pas kësaj, ajo vendosi që fotot t’i postonte në rrjetin social Imgur.:Ja dhe video kliko nereklamen shikoje: