Roberti zgjedh një mënyrë më speciale për ta uruar Norën për Shën valentin

Sot për të gjithë ata që janë të dashuruar, kjo ditë sot reflekton edhe më shumë të ta

Edhe pse Nora është e rezervuar kur behët fjalë në publikime të  imazheve të familjes, por me raste të rralla e bënë. Ndërsa Roberti nuk përmbahet dot dhe është shumë aktiv, publikon të shumta pamje.

E sot me rastin e kësaj ditë që shënon ditën e të dashuruarave, Roberti atë e ka uruar në këtë formë më një fotografi të Norës dhe duke e uruar “Gëzuar Valnetinin’. Të presim në orët në vazhdim se ku do festojnë çifti, apo ndodhen të angazhuar në mbrëmje muzikorë që nuk mund të jenë afër njëri tjetrit në këtë ditë të bukur. /Kosovarja/