Genta e shikon Albatritin aty ku s’duhet, do ta ‘çmend’ Egzonën

Genta dhe Albatriti erdhën me një bashkëpunim që u pëlqya shumë nga publiku.

Ata nga kjo këngë u bënë një dyshe që nuk u nda gjatë gjithë verës duke performuar së bashku.

Albatritit i rastisi që më shumë ditë të verës të kalojë me Gentën se me gruan e tij. Dy këngëtarët të cilat ashtu së bashku u pëlqyen nga publiku, nuk u ndalën për asnjë mbrëmje.

Derisa Albatriti po bëntë një video për t’i informuar fansat e tyre për vendin e performancës, Genta shihet duke e shikuar me shumë dashuri atë.

Ky shikim i Gentës do ta ‘çmend’ Egzonën, e cila nuk do të ishte e qetë derisa burri i saj është me femrat më të mira të estradës.