Fle me gruan, zgjohet me vjehrrën! Reagimi i burrit do ju bëjë të qeshni me lot

Është njl ndër videot më qesharake që kohët e fundit po rrotullohet ne rrjetet sociale.

Një ngjarje e pazakont ndodhi ku burri bjen të flej me gruan e kut te ygjohet e sheh vjehrrën pran tij.

Bie në shtrat me gruan por zgjohet me vjehrrën, ndonëse duket mjaft bizare kjo nuk është një ngjarje e vërtetë.
E gjithë kjo është organizuar nga gratë dhe nënat e tyre vetëm për të shikuar reagimet e burrave kur në shtrat e shohin vjehrrën!