Hazall nuk është turke, nuk do ta besoni se cilit komb i përket

Alina Boz është njëra prej aktorëve më të bukura në Turqi.

Një brune me sy të kaltër që edhe pamja e saj e tregon origjinën që ka.

Ajo u lind në Moskë nga një nënë ruse dhe baba turk.

U rrit atje deri sa filloi karrierën në Turqi.

Alina një moshë shumë të re dhe ka siguruar një popullaritet të bujshëm.