Leonora Jakupi ju përshëndet nga Roma me këtë pamje

Njihet për shumë këngë të bukura e ajo që i dha shumë sukses dhe që bëri për vetë shumë njerëz është kënga ‘A vritet pafajësia’, këngë që edhe sot të jep emocion dhe aq mallëngjyese për kohën dhe situatën që kaloj vendi ynë.

Leonora Jakupi u rritë në skenë, por edhe sot qëndron e freskët dhe mbetet njëra nga këngëtaret shumë të kërkuara dhe të dashura. Kënga e saje fundit ishte ‘Pa asnjë dyshim’ këngë që u prit mjaft mirë. Ndonëse nuk ka paralajmëruar ndonjë projekt tjetër të radhës, këngëtarja është aktive në rrjetet sociale.

Për momentin ajo ndodhet jashtë Kosovës e nga atje dërgon përshëndetje për të gjithë ju nga Roma. Ndryshe këngëtarja duket në top formë dhe aq elegante me veshjen.