Afërdita Dreshaj po martohet, shikoni në çfarëgjendje ka përfunduar Shpat Kasapi

Ishin çifti më i përfolur i medieve rozë. Shpati dhe Afërdita ishin protagonistët kryesorë të romacës që u komentua aq shumë.

Derisa tani Afërdita po i jep fund beqarisë, Shpati ende nuk ka deklaruar ndonjë lidhje të re.

Pavarësisht kësaj, Shpati vazhdon të ketë të njëjtin aktivitet në skenë dhe rrjete sociale. Atij duket që nuk po i bëhet vonë për ish të dashurën e tij dhe po vazhdon jetën.

Në një fotografi që ai ka postuar shihet që Shpati ka përfunduar në mbipeshë nga një mashkull ‘muskuloz’.