E pabesueshme por e vërtetë, Teuta Krasniqi i di të gjitha llojet e traktorëve…

Aktore me profesion por me spektrin e gjerë të njohurive edhe në fusha të tjera, Teuta Krasniqi ka habitur me të madhe…

Aktorja e njohur e ftuar në Prive ku shpalosi 10 gjëra që nuk i kemi ditur më parë zbuloi se njeh të gjitha llojet e traktorëve dhe ata nuk i gabon kurrë.

Por si nisi kjo histori e çka u bë shkak që Teuta të jetë ‘njëshi’ në këtë fushë? Krasniqi tregoi se gjithçka nisi në një projekt menjëherë pas përfundimit të luftës. /Prive

Rrëfimi i plotë më poshtë.