Motrës së Mihrije Brahës i ndodhi një fatkeqësi!

Lora Braha është emër i njohur për audiecën jo vetëm nga motra e saj këngëtare Mihrije Braha, por edhe vetë si pjesë po të njëjtit profesion.

Madje dasmat e ahengjet i ka të përbashkëta me motrën e dhëndrin, Naim Abazin.
Por, kur flasim për praninë e saj në medie, ajo është mjaft e distancuar nga kjo pjesë duke mos lënë shumë hapësirë meditaike për t’u marrë me privatësinë e saj. Vetëm ne rast kur ajo publikon imazhe në rrjete sociale, njësoj siç ka vepruar para pak minutash.

Dhe nuk është një imazh ku mund ta shihni të bukurën Lola, por dorën e saj të lënduar për të cilën nuk dha detaje si e aksidenti, përveç pamjes.

Epo, shpresojmë të mos jetë diçka serioze.