Problemet në martesë, Kemal po i afrohet kësaj femre super joshëse

Ka kohë që mediet turke po raportojnë për një krizë në martesën e Burakut dhe Fahryies.

E tani që mediet po merren me çiftin në fjalë, ka qenë Burak ai që po bën disa lëvizje që po duket të jetë mjaft dyshues.
Kjo se, ai po afrohet me këngëtaren e njohur rumune Inna. Aryseja se ata të dy po rrinë shumë kohë bashkë, është se Burak dhe Inna po xhirojnë bashkë një reklamë rumune.

Madje, sipas raportimeve të fundit, pos që me Innën, Burak do të marrë një shumë të majmeve të parave