Nuk ndalet Andrra, shkon në këtë vend luksoz që ti reklamojë fustanet e saj..!

Andrra Destani, u bë e njohur falë martesës së saj më këngëtarin e njohur, Sinan Hoxha.

Tani, ajo ka hapur një biznes të saj privat me fustane solemne e vello të bardha.
Që veshjet e saj të i prezantojë në mënyrën më të mirë, ajo ka shkuar në Greqi qe të realizojë setin me foto .

Duket se profesionin e ri Andrra po e punon me shumë dashuri dhe përkushtim.